Op 30/11/2013 | 9:30 - 13:30
Bonen-, linzen- en erwtenworkshop
Wie stopt met vlees en vis te eten dient over te schakelen op andere eiwitbronnen van plantaardige oorsprong. De relatief weinig bekende en ten onrechte ondergewaardeerde grote familie van de peulvruchten bieden ons een schat aan verrassende mogelijkheden voor heerlijke gerechten voor elk moment van de dag. We bekijken in de workshop de vele voordelen van veganistisch eten, leren hoe we peulvruchten zo lekker en verteerbaar mogelijk kunnen bereiden en eten al dat zelfbereide lekkers natuurlijk op aan het einde van de workshop.
Hoe schrijft u zich in?
- Vul het onderstaande contactformulier in en verzend het.
- U ontvangt een mail met de bevestiging dat wij een plaats voor u hebben gereserveerd.
- Uw reservatie wordt definitief van zodra u betaald heeft.
Betalen voor de kookworkshops
Deelname aan de kookworkshop kost 45€ per persoon.
Gezien het aantal plaatsen per workshop beperkt is, enkel betaling per overschrijving na bevestiging van je inschrijving per mail op het rekeningnummer
IBAN: BE76 0635 4774 5695 van Yoga Kitchen – Peter Verhaegen met vermelding van datum en de code BLE.
Annulatie is mogelijk tot 72u vóór de start van de workshop, met volledige terugbetaling van het inschrijvingsgeld..
Annuleren ná 72u vóór de start van de workshop is niet mogelijk. Het inschrijvingsgeld wordt dan niet meer terugbetaald.
Inschrijven