Over ons

Het project Yoga Kitchen

Opgestart in 2013 in Brussel, eerst vanuit de gedrevenheid om door het aanbieden van yogalessen en voedingsadvies welzijnsverbeterend te werk te gaan.
Geleidelijk aan evolueert het project naar het aanbieden van verschillende hulpmiddelen die bijdragen tot doorgedreven persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing.
Momenteel is de zetel van Yoga Kitchen gevestigd in de De Lochtstraat 42, 1030 Schaarbeek.

Meer lezen over visie, missie en waarden

De lesgevers

Foto van Peter Verhaegen, oprichter en docent bij Yoga KitchenPeter Verhaegen
Peter Verhaegen (°1961) leeft momenteel in Brussel, België. Hij is veganist, houdt van de natuur, dieren, planten, zijn fiets, de buitenlucht en yoga, die hij ongeveer vijftien jaar geleden leerde kennen. Sindsdien combineert hij verschillende yogastijlen tot een eigentijdse en aan de Westerse cultuur aangepaste vorm. In yoga apprecieert hij vooral het niet-competitieve, inclusieve karakter en de heilzame effecten op lichaam en geest.
Na een carrière van bijna 25 jaar in de grafische sector, de customer services, en de voedingssector waar hij vooral trainingen en coachings gaf, geeft hij sinds 2013 binnen het project Yoga Kitchen op zelfstandige basis yogalessen en organiseert hij trainingen, individuele coachings en themakookworkshops om mensen te inspireren en te helpen de stap te zetten naar een gezonder leven en een diervrij voedingspatroon. Ergens heeft hij nog de ambitie om een centrum uit te bouwen waar mensen terecht kunnen om er allerlei middelen en mensen te vinden die hen kunnen inspireren in het vinden van hun eigen weg naar gezondheid, groter bewustzijn, optimale zelfontplooiing en helende verbinding met de buitenwereld.

“Het leven van een mens is een weefsel van talloze verhalen, met meerdere lagen. Ik deel hieronder enkel dat wat relevant is in functie van mijn huidige activiteiten met Yoga Kitchen.”

Meer lezen over Peter

De studio