Nieuwsbrief

We houden contact met elkaar

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Als je graag op de hoogte wil blijven van ons lesaanbod, workshops, activiteiten en producten, vul dan het onderstaande formulier in en druk op de knop SUBSCRIBE.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Je beste e-mailadres (verplicht veld)


Je voornaam (verplicht veld)


Je familienaam (verplicht veld)

Yoga Kitchen gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@yogakitchen.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.