Foto van kookworkshop Vervang Vlees

Vervang vlees

Meer plantaardig op ons bord: bye, bye vlees.

Er is niet zoiets als één juiste weg om af te stappen van vlees en meer plantaardig te eten. Ieder mens in zijn of haar eigen situatie is verschillend en uniek.

  • Hoe kan je vlees op een intelligente manier vervangen?
  • Waarom kiezen hoe langer hoe meer mensen voor plantaardig?
  • Wat betekent het om vegetariër of veganist te zijn?
  • Welke voordelen haal je eruit voor jezelf en welke zijn de verder reikende effecten van die keuzes?
  • Zijn er belangrijke aandachtspunten?
  • Wat zijn de beste alternatieven voor dierlijk proteïne, en hoe maak ik ze klaar?

In deze workshop voeren we samen het gesprek over al deze en ook jouw vragen. We gaan aan de slag met de beste vleesvervangers. In het praktisch luik van ongeveer anderhalf uur tijd toveren we samen een heerlijk degustatiemenu op tafel.
Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten over plantaardig eten. Je hebt de beste vleesvervangers « in de vingers » en kan zelfzekerder winkelen en in je keuken staan.
Deze workshop geeft je alvast een stevige basis om jouw eigen weg te vinden in de ontdekkingsreis van de plantaardige voeding.

  • Duur: 2 uur
  • Maximum aantal deelnemers : 6

Iedereen welkom.

Kookworkshops Vervang Vlees in Schaarbeek

Kookworkshops op
zaterdagochtend van 10.30 u tot 12.30 u

Wil je deelnemen? Selecteer in de onderstaande lijst met de eerstvolgende kookworkshops de datum van je keuze en volg de instructies op de pagina van het evenement om je workshop te reserveren.

Eerstvolgende Vervang Vlees workshops

Klik op de blauwe links om je workshop te boeken:

Geen Evenementen

In welke taal is de workshop?

De workshop heeft Nederlands als voertaal en er wordt indien nodig voor verduidelijking in het Frans en Engels gezorgd.
Ben je Franstalig of Engelstalig ? Dezelfde workshop wordt ook in het Frans en Engels aangeboden op andere momenten. Check de kalender.

Hoeveel kost deelname aan de workshop?

Onze prijzen