foto van vegan maaltijd in zonnig landschap

Gezond vegan

Beter leven met plantaardig eten

Een vegan eetpatroon is een prima investering in je eigen gezondheid en absoluut de beste keuze voor de toekomst van deze planeet en de toekomstige generaties.

Vlees vervangen op een intelligente manier

Kookworkshops

Meer plantaardig op je bord, en minder of nog beter, geen vlees meer. Welke voordelen haal je eruit voor jezelf en welke zijn de verder reikende effecten van die keuzes? Kom ik dan nog wel aan voldoende eiwitten? Kan ik zomaar van de ene op de andere dag stoppen met vlees?
Zijn er belangrijke aandachtspunten? Hoe pak ik dat aan? Zijn dat vragen die je bezig houden ? Dan is de Vervang Vlees Workshop geknipt voor jou.

Lees meer

Boek je workshop

Zuivel vervangen op een makkelijke manier

Kookworkshops

Meer plantaardig op je bord, dat is afstappen van vlees. En hoe zit de vork aan de steel voor melk, boter, kaas en andere zuivelproducten? Welke voordelen haal je eruit voor jezelf en welke zijn ook hier de verder reikende effecten van die keuzes? Zijn er belangrijke aandachtspunten voor mijn gezondheid? Hoe pak ik dat best aan? Zijn dat vragen die je bezig houden? Dan is de Vervang Zuivel Workshop precies wat je zoekt.

Lees meer

Boek je workshop

Eieren vervangen op een slimme manier

Kookworkshops

Vegan eten, dat is stoppen met vlees, zuivel en ook eieren. Wat zijn de voordelen voor mezelf en de wereld? Eieren worden in ontelbare recepten gebruikt, hoofdzakelijk voor de textuur en structuur van gerechten. Ze zijn ook een bron van eiwitten. Hoe vervang ik mijn omelet? Welke alternatieven zijn er? Wat zijn de beste ? Kan ik nog heerlijk stevig gebak maken? Welke voordelen haal je uit het weglaten van eieren voor jezelf en welke zijn ook hier de verder reikende effecten van die keuzes? Zijn er belangrijke aandachtspunten voor mijn gezondheid? Zijn dat vragen die je bezig houden? Dan is de Vervang Eieren Workshop precies wat je nodig hebt.

Lees meer

Boek je workshop

Individuele Vegan Coaching

Vegan coaching

Heb je beslist om over te schakelen op een vegan eetpatroon ? Heb je liever individuele begeleiding om de overstap op de voor jou beste manier te maken ? Ben je al overgestapt naar vegan en vind je dat het beter kan ? Zit je met prangende vragen over vegan eten en leven ? Dan past Individuele Vegan Coaching waarschijnlijk best bij jou.

We gaan daarbij uit van jouw individuele situatie en specifieke vragen en wensen. Daarbij onderzoeken we samen welke aanpak jou het best past. Vervolgens stippelen we voor jou de beste strategie uit in een haalbaar en resultaatgericht stappenplan.

Lees meer

Boek je coachingsessies

Ik heb een vraag over de kookworkshops of coachingsessies gezond vegan

Voel je vrij om ons gelijk welke vraag te stellen over ons aanbod gezond vegan eten.
Schrijf je vraag in het formulier hieronder en klik op “Verzend”.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht