Vegan coaching

Het veganisto-logo

De Veganisto coachingstrategie

Algemene principes

 • Jouw persoonlijke wensen zijn het uitgangspunt van de coachingstrategie. We willen jou geen welbepaalde visie of kookfilosofie opleggen, anders dan plantaardig en geweldloos.
 • Omdat we gericht zijn op gezondheid, hebben we een persoonlijke voorkeur voor verse, biologische waren en produkten van goede kwaliteit. Maar opnieuw: het draait om jou. Jij beslist.
 • Het interesseert ons niet om jou afhankelijk te maken van onze diensten. Het is onze betrachting om jou de middelen te geven om uiteindelijk zelf de sleutels tot jouw gezondheid en welzijn te beheren.
 • We moedigen eigen creativiteit aan op het vlak van voeding en koken.
 • We doen niet in diëten. Omdat het eerste dieet dat op de lange termijn werkt nog moet worden uitgevonden en nog moet bewijzen dat het werkt. Diëten zijn niet duurzaam.
 • Hoewel een gezond en op planten gebaseerd eetpatroon de beste voorzorg is om ziekte te vermijden, zijn we in geen geval een vervanging voor jouw dokter. AUB ga naar je huisarts als je met de één of andere ernstige gezondheidskwestie worstelt.

Stap voor stap aanpak

Stap 1: Een instapsessie

We leggen een datum vast voor de instapsessie.
Voorafgaand aan deze eerste sessie, ontvang je een eenvoudige vragenlijst en een paar notitiebladen die je zullen helpen om wat belangrijke informatie over jezelf, je eetgewoontes, je dierbaren of familieleden en hun voedingsgewoonten te noteren.
Dat is nodig om je optimaal voor de instapsessie goed voor te bereiden.
Gedurende de sessie zullen we je voorbereidende notities en alle andere relevante informatie analyseren en duidelijk bepalen:

 • De wie, waar en wanneer: wie is er allemaal bij betrokken, waar en wanneer ga ik eten maken en voor wie?
 • Jouw persoonlijke doel: waar wil ik geraken?
 • Jouw actieplan: hoe geraak ik er?
 • Jouw hulpmiddelen die je ondersteunen om je doel te bereiken
 • Jouw volgende stappen: welke is/zijn de volgende stap(pen) die je moet nemen van nu af aan?

60 euro prijsetiket
De instapsessie duurt tot anderhalf uur.
Ze kan plaats grijpen bij jou thuis of bij Yoga Kitchen.

Boek een instapsessie

Stap 2: Een vervolgsessie

Je zal misschien heel makkelijk je weg vinden in je nieuwe kook- een eetgewoontes! Fantastisch! Gefeliciteerd! In dat geval heb je geen vervolgsessies nodig. Laat ons gewoon contact houden en samen je succes, je vooruitgang en je groeiend gemak vieren!
Misschien loop je echter tegen onverwachte obstakels of moeilijkheden aan die je ontmoedigen. Dat zal het nodig maken om jouw actieplan aan te passen of je extra hulpmiddelen te geven.
Voel je in dat geval vrij om één of meerdere opvolgsessies te boeken.
60 euro prijsetiket
Een opvolgsessie duurt een uur.
We kunnen de sessie bij jou organiseren of bij Yoga Kitchen.
Boek een opvolgsessie

Stap 3: Een bezoek aan de voedingswinkel

We gaan op onderzoek in de winkels waar jij gewoonlijk je boodschappen doet en/of naar één of meerdere biowinkels op basis van jouw persoonlijke wensen.
Het helpt je om de nodige ingrediënten te vinden in de winkels waar je frequent inkoopt, om voedingswaren die niet langer van toepassing zijn eruit te filteren en om op een avontuurlijke ontdekkingstocht te gaan naar nieuwe soorten voeding en ingrediënten die je aan je boodschappenlijstje kan toevoegen naarmate jouw ervaring, vertrouwen en plezier toenemen. Het helpt je om met zelfvertrouwen je keuzes te maken en niet in de vallen te trappen van de voedingsindustrie, bio of niet.
90euro
Een bezoek aan de voedingswinkel duurt anderhalf uur.
Het grijpt plaats in de buurt waar jij vaak gaat winkelen, of in het centrum van Brussel. (Enkel in de Brusselse regio)
Boek een winkelsessie

Stap 4: Een gepersonaliseerde kookworkshop

Een gepersonaliseerde kookworkshop is ontworpen om je te helpen bij het plantaardig klaarmaken van jouw favoriete recepten of bereidingen waarmee je worstelt om ze goed te krijgen.
90euro
Een individuele kookworkshop duurt minimaal één uur.
We kunnen de sessie bij jou houden of bij Yoga Kitchen.
Boek een gepersonaliseerde kookworkshop

Terug naar de pagina over voedingscoaching