Gegevensbeveiliging

Yoga Kitchen en de bescherming van uw gegevens

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wij stellen alles in het werk om uw gegevens op een correcte en veilige manier te behandelen volgens de regelgeving betreffende de bescherming van de privé levenssfeer van de Europese gemeenschap (GDPR).

  1. Bij inschrijving verwerken wij in principe slechts drie gegevens: uw voornaam, familienaam en e-mailadres. Die gegevens laten ons toe uw leskaart of abonnement te beheren en u via e-mail op de hoogte te brengen in verband met de lessen en evenementen waarvoor u zich hebt ingeschreven.
  2. Wanneer u zich inschrijft op de nieuwsbrief, dan ontvangt u maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar via e-mail. U kan op dat moment zelf aangeven welk type communicatie u wenst te ontvangen vanwege Yoga Kitchen. Wanneer u een nieuwsbrief ontvangt kan u zich op gelijk welk moment uitschrijven door middel van de link onderaan de nieuwsbrief.
  3. U kan op gelijk welk moment vragen om definitief geschrapt te worden uit ons gegevensbestand. Dat kan door uw aanvraag per mail te sturen naar info@yogakitchen.be, of een gewone brief te sturen (liefst aangetekend) naar Yoga Kitchen, De Lochtstraat 42, 1030 Schaarbeek.
  4. De gegevens die u aan ons hebt doorgegeven worden in geen geval gedeeld, doorgegeven of verkocht aan derden, tenzij u daarvoor voorafgaand expliciet uw schriftelijke toestemming hebt gegeven.