Yoga, bewustzijn en plantaardige voeding
voor optimale gezondheid

Yogalessen

Live online meertalige yogalessen.
Individuele yogalessen en consultaties

 Lees meer over de online lessen

 Lees meer over de COVID-19 voorzorgsmaatregelen

Plantaardig eten 

Individuele coaching.
Food- en gezondheidsblog.
Eetworkshops.

Acht weken uitdaging

Zo. Ik ben op 3 augustus 2020 voor acht weken vertrokken. Niet op vakantie! Maar toch op ontdekkingsreis. Ik ben het engagement aangegaan voor een 8 weken vetverlieschallenge.
Nu bekijk je misschien de bijgevoegde foto die iets weg heeft van een robotfoto van iemand die voor een decennium de gevangenis in moet. En dan denk je misschien: dat valt toch best mee, dat vet?

Resultaat boeken

De waarheid is, dat ik al meer dan een decennium denk dat ik helemaal gezond eet. En verder licht tot matig fysiek actief ben. Het gebrek aan ziekteperioden en doktersbezoeken (geen!) de laatste 7 jaar, wijzen alvast in de goeie richting.

Als ik helemaal niks zou doen voor mijn lieve lijf, dan werd ik “skinny fat”, zoals dat in het Engels heet. Ik noem het zelf: vet skelet. Niet zoveel vlees op de botten en de neiging om vetafzetting te krijgen op de klassieke plaatsen. Ik ben wel graag met fysieke activiteit bezig, sport al jarenlang, maar in een heel onregelmatig patroon.
Een beetje het type persoon die reikhalzend verlangt naar zichtbaar resultaat met sport, maar er nooit in slaagt om echt resultaat te boeken.