Early Bird Yoga

De Early Bird yoga liet zich inspireren door de sprankelende energie waarmee de vogels hun vitaliteit en levenslust uiten aan het prille begin van de dag. Deze yogasessies zullen u toelaten om de nieuwe dag energiek tegemoet te treden, net zoals de vogels bij zonsopgang!
De ademhalingsmeditatie en de rustige en tegelijk energieke yoga-oefeningen in een Early Bird yogasessie ’s ochtends tussen 8u en 9u zorgen voor helderheid en optimale energie doorheen je dag.

Bekijk de video

Lestype Duur Yin/Yang Ritme Effect
Early Bird Yoga 60 min Yang Matig, dynamisch Verwarmend, versterkend

Early Bird Yoga in Schaarbeek

Groepslessen op
zaterdagochtend van 8u00 tot 9u00

Eerstkomende Early Bird yogasessies

Klik op de blauwe links om de details alsook de plaatsbeschrijving te zien.

november 2019

Datum/Tijd Les/workshop
23/11/2019 | 8:00 - 9:00 Early Bird Yoga op zaterdag , Yoga Kitchen, Schaarbeek
30/11/2019 | 8:00 - 9:00 Early Bird Yoga op zaterdag , Yoga Kitchen, Schaarbeek

december 2019

Datum/Tijd Les/workshop
07/12/2019 | 8:00 - 9:00 Early Bird Yoga op zaterdag , Yoga Kitchen, Schaarbeek
14/12/2019 | 8:00 - 9:00 Early Bird Yoga op zaterdag , Yoga Kitchen, Schaarbeek
21/12/2019 | 8:00 - 9:00 Early Bird Yoga op zaterdag , Yoga Kitchen, Schaarbeek

Onze prijzen

Lesopbouw

In de Early Bird yogales komen de zes belangrijkste functies uit de fysieke yoga allemaal aan bod. Het hulpmiddel om die functies te ondersteunen en te versterken is de yogahouding of asana. Onze ademhaling als het ware de “motor”, de drijvende kracht achter de beweging en de houding.
In de ademhalingsmeditatie en de yoga-oefeningen streven we naar mindfulness en volledige aanwezigheid. We leren ons ademhalingsapparaat volledig te benutten en de kwaliteit van onze ademhaling geleidelijk te verbeteren.
De yoga-oefeningen bestaan uit opwekkende opwarmings- en strekoefeningen, een brede waaier aan zonnegroeten en bijkomende asana’s uit de Hatha Yoga die ons opladen en optimaal voorbereiden op een nieuwe dag vol verrassingen.
We gaan van zachte liggende en zittende oefeningen geleidelijk aan over naar staande oefeningen met onder meer verschillende soorten zonnegroeten. We sluiten af met een kort moment van meditatie en een korte relaxatie in ruglig.

Een Early Bird yogales duurt een uur.