Op 15/12/2013 | 9:30 - 13:30
Kijk eens mama, zonder eieren!
Geen eieren meer gebruiken en toch overheerlijke desserts op tafel toveren? Je zal achterover vallen van de mogelijkheden en smakelijke alternatieven. Eieren worden in vele recepten hoofdzakelijk gebruikt als structuurgever en bindmiddel. In deze workshop bekijken we de voordelen van veganistisch en eiervrij eten en zetten de alternatieven op een rijtje. We geven er meteen een praktische draai aan en sluiten de workshop af met een degustatie van enkele eiervrije desserten.
Hoe schrijft u zich in?
- Vul het onderstaande contactformulier in en verzend het.
- U ontvangt een mail met de bevestiging dat wij een plaats voor u hebben gereserveerd.
- Uw reservatie wordt definitief van zodra u betaald heeft.
Betalen voor de kookworkshops
Het inschrijvingsgeld voor de workshop bedraagt 45€ per persoon.
Gezien het aantal plaatsen per workshop beperkt is, enkel betaling per overschrijving na bevestiging van je inschrijving per mail op het rekeningnummer
IBAN: BE76 0635 4774 5695 van Yoga Kitchen – Peter Verhaegen met vermelding van datum en de code BBM.
Annulatie is mogelijk tot 72u vóór de start van de workshop, met volledige terugbetaling van het inschrijvingsgeld..
Annuleren ná 72u vóór de start van de workshop is niet mogelijk. Het inschrijvingsgeld wordt dan niet meer terugbetaald.
Inschrijven